Wat zijn de regels van het spel?

Game Rules

Geen hulpmiddelen

Alleen jij en je team gaan op missie, geen Google om je te helpen. Alle tassen, telefoons, tablets en laptops worden ingenomen. Ook lockpicks, schroevendraaiers, naalden, scharen, tangen, zagen en ander gereedschap worden door de Game Master in beslag genomen. Alleen je handen, je brein en goed teamwork kan jullie redden.

Laat alles heel!!!

Er zijn geen situaties die fysieke of brute kracht vereisen. Als iets vast zit of niet opengaat, dan hoort dat zo. Gebruik geen geweld om iets open te breken.

Geen alcohol/drugs

Deze brengen de missie in gevaar! Je moet je goed kunnen focussen op de missie, de Game Masters hebben het recht om spelers onder invloed van alcohol of andere drugs te weigeren. Terugbetaling is in deze situatie niet mogelijk.

Alles is echt

Een gloeidraad in glas is een gloeilamp. De missie is geen grapje. Alles is echt, dus lampen werken op echte elektriciteit en bovendien kun je jezelf snijden als het glas breekt.

Jullie zijn niet alleen

Infrarood camera’s en microfoons zijn in elke kamer aanwezig. Als er iets misgaat, komen de Game Master je direct helpen. Indien nodig vraag om hulp.

Geen spoilers

Niemand wil een verrader zijn! Begin niet meteen na het spel hardop de details van de missie te bespreken - je kunt het spel bederven voor de spelers die aan het wachten zijn en de missie nog moeten beleven.

Veel gestelde vragen

FAQ

Met hoeveel mensen kunnen we een spel spelen?

Onze Escape Rooms kunnen gespeeld worden met minimaal 2 en maximaal 8 spelers. Kijk op de experience voor het juiste aantal spelers.

Wat is de minimum leeftijd om mee te doen?

Wij hanteren voor de Escape Rooms een minimumleeftijd van 16 jaar. Van 8 tot 14 jaar hebben we speciale kinder deals. Vanaf 14 jaar mag je spelen onder begeleiding van een volwassenen. Houd er rekening mee dat sommige experiences een spannend/eng thema hebben. Bij twijfel neem even contact met ons op.

Wat zijn de aanvangstijden?

De Escape Rooms van Du Monde kunnen dagelijks geboekt worden vanaf 09:45 – 22:30 uur. Wij verzoeken de deelnemers om minimaal 15 min van tevoren aanwezig te zijn. Zo is er voldoende tijd voor een briefing van de missie. Wilt u eerst lunchen, dineren of rustig wat drinken voor de missie kom dan ruim op tijd. U kunt natuurlijk ook na de missie gebruik maken van onze arrangementen. De gereserveerde tijd is namelijk de starttijd van het spel. Let wel; komt u 1-15 minuten na geboekte tijdstip, dan zal dit helaas van uw speeltijd af gaan. Na 15 minuten is het niet meer mogelijk deel te nemen aan het spel.

Hoe kan ik een kamer reserveren?

Reserveren kan via de 'Boek nu' button op de pagina van de betreffende kamer. Selecteer de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw gegevens en eventuele arrangementen in en betaal direct via iDeal uw reservering. U ontvangt na betaling direct een bevestiging in uw mailbox. Uw afspraak is pas definitief na ontvangst van de bevestigingsmail (Tip: Check ook uw SPAM box!). Mocht u na een half uur nog geen mail hebben ontvangen, neem dan contact met ons op!

Kan ik een boeking wijzigen?

Wilt u wijzigingen aanbrengen in datum en/of tijdstip na een boeking? Neem dan contact op met ons per email: info@dumondeescaperooms.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een nieuwe reservering.

Kan ik een boeking annuleren?

Annuleren kan tot 48 uur van tevoren kosteloos gedaan worden. Daarna wordt 50% van de reservering in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via de ‘annuleer de afspraak’ link die u in de bevestigingsmail heeft ontvangen. Heeft u na de annulering geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is de annulering niet gelukt. Neem in dat geval direct contact op met ons per e-mail: info@dumondeescaperooms.nl

Hoe kom ik bij jullie?

Du Monde Escape Rooms zijn gelegen direct naast de A9 in Amstelveen. Afslag 10 Amstelveen centrum. Wij beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving. De hoofdingang bevindt zich aan het voorkant van het pand. Graag melden in Du Monde Bar & Kitchen - Dorpsstraat 104.

Kan ik bij jullie ook eten en drinken?

U wordt ontvangen in Du Monde Bar & Kitchen daar is er ruim voldoende mogelijkheid om te eten of iets te drinken. U kunt hier pinnen, maar ook met cash betalen.

Wanneer kan ik jullie bereiken?

Wij zijn dagelijks tussen 9:00 en 22:00 te bereiken op telefoonnummer 020 345 33 66. U kunt ons ook mailen via info@dumondeescaperooms.nl.